Burgemeester Jan de Ruiter herbenoemd in gemeente Zevenaar

ZEVENAAR – Op 12 april is bekend geworden dat drs. J.A. de Ruiter per 1 mei 2011 is herbenoemd als burgemeester van de gemeente Zevenaar. Nadat de gemeenteraad een positieve aanbeveling aan de minister van Binnenlandse Zaken stuurde, is nu ook het Koninklijk Besluit genomen.

In mei 2001 werd Jan de Ruiter benoemd tot burgemeester van Zevenaar. Toen die gemeente in 2005 fuseerde met de gemeente Angerlo tot de nieuwe gemeente Zevenaar, werd hij waarnemend burgemeester van die nieuwe gemeente. Per 1 mei van dat jaar werd hij per Koninklijk Besluit benoemd tot burgemeester van Zevenaar. De herbenoeming nu is voor een termijn van zes jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.