Actiecomité ´Behoud Zwembad Rheden´ houdt ‘petitiedag’

RHEDEN – Het Actiecomite ‘Behoud Zwembad Rheden’ heeft zaterdag 16 april uitgeroepen tot ‘Petitiedag voor het Zwembad Rheden’. Deze dag zullen sympathisanten van het actiecomité in de centra van de dorpen Rheden, Velp en Dieren, op ludieke wijze zoveel mogelijk petities inzamelen tegen de plannen van het Rhedense College van Burgemeester en Wethouders. Aangezien steeds meer Rhedenaren hun onvrede over de plannen willen uiten, heeft het actiecomité bovendien besloten dat al getekende petities vanaf komende week reeds bij het zwembad in Rheden kunnen worden ingeleverd. Ook in De Dumpel in Velp en in Theothorne in Dieren komt er een mogelijkheid petities in te leveren.

Het Actiecomité ‘Behoud Zwembad Rheden’, dat onlangs de krachten al bundelde met Zwemvereniging PFC Rheden, is inmiddels organisatorisch verder uitgebreid. Diverse Rhedenaren boden zich de afgelopen weken spontaan aan om een bijdrage te leveren in de strijd om Zwembad Rheden open te houden. Iedereen die op de petitiedag of tijdens een van de andere acties het actiecomité wil ondersteunen, kan zich aanmelden via de website www.behoudzwembadrheden.mysites.nl . Op deze site worden de komende weken ook andere acties aangekondigd. Het actiecomité is ook actief op twitter en op hyves.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.