Houtstapel groeit

HUMMELO – Het duurt nog even voor de fik erin mag, maar de stapel snoeihout voor het paasvuur in Hummelo groeit al gestaag. Ook zaterdag werden weer vele bijdragen aangeleverd.

Met grote aanhangers tegelijk werd het snoeihout gebracht op de akker aan de Groenestraat in Hummelo. Een ander kwam met wat takken los in de auto, maar dat maakt geen verschil. Iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, is welkom. Hierover staat wel een kleine financiële vergoeding. De organisatie van het paasvuur ligt al jaren in handen van Rijvereniging Hummelo. Het evenement is niet alleen gezellig, maar meteen een manier om de clubkas wat te spekken. De vrijwilligers die helpen bij het aannemen van het snoeihout, doen dit dan ook met veel plezier, want niet alleen de kas vaart wel bij het initiatief, ook het clubgevoel tiert welig. Ook volgende week zaterdag en de zaterdag voor Pasen kan nog hout worden gebracht.
Als de weergoden een beetje meewerken, wordt het weer een schitterend paasvuur. Op Eerste Paasdag gaat om 20.30 uur de vlam in de stapel. Drankjes, verse wafels en spetterende muziek van drive-inn Baco Brothers maken het feest compleet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.