Versierde fietsenwedstrijd Doesburg en Oranje

DOESBURG – Zoals het bestuur van Doesburg en Oranje al eerder meldde, wordt er op Koninginnedag een versierde fietsenwedstrijd gehouden voor kinderen van de basisschool. Dus de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Het bestuur hoopt dat al veel kinderen hebben nagedacht hoe ze hun fiets zullen versieren, want de mooiste fietsen winnen natuurlijk een prijs. Om het eerlijk te maken is de wedstrijd ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Voor alle drie zijn er een eerste, tweede en derde prijs beschikbaar gesteld door Xycleservice en fraaie bekers door NTD-safety service.
Maar er is meer, want als je van te voren opgeeft dat je meedoet, doe je ook nog mee in de verloting van een mooie extra prijs. Opgeven kan via email bij de voorzitter van Doesburg en Oranje, op het emailadres: voorzitter@doesburgenoranje.nl.
De tijd van verzamelen is 13.15 uur en de plek waar je je nummer af kunt halen is op de Meipoortstraat bij de busplaats.. Daar zal ook de jury alle fietsen goed bekijken en zullen ze de ongetwijfeld moeilijke taak hebben de mooiste fietsen uit te kiezen. Dan vertrekken alle kinderen in optocht achter de muziek en het Koningspaar aan naar de Koepoortstraat zodat alle mensen jullie fietsen goed kunnen bewonderen.
Na de optocht die eindigt bij het gemeentehuis zullen de prijzen worden uitgereikt door… dat is nog een geheimpje, maar dat zie je Koninginnedag wel. Dus doe allemaal mee met deze nieuwe optocht in Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.