Profile Lentink laat kennismaken met elektrische fiets

VELP (Business & Shopping) – Aantaande zaterdag kan iedereen die interesse heeft in een Elektrische fiets, een proefrit maken en zich goed laten informeren wat een elektrische fiets of e-bike allemaal aan voordelen heeft.

Een elektrische fiets is eigenlijk een normale fiets, met als extra een hulpmotor en een al dan niet afneembare accu. Er zij diverse merken verkrijgbaar bij Profile Lentink. Wie eenmaal op een elektrische fiets heeft gereden, wil nooit meer anders! Als de motor aan staat moet je toch mee trappen en kan de berijder zelf bepalen hoeveel traphulp men wil.
Er zijn veel mensen die moeite hebben om een helling op te fietsen; tegen de wind in te trappen of ze vinden de afstand te lang. Voor deze mensen is een elektrische fiets ideaal. Op deze manier kunnen ze toch prima in beweging blijven.
Er is tegenwoordig een groot aanbod aan elektrische fietsen. De motor en de accu zijn ook een stuk eleganter verwerkt in de fiets dan voorheen. Het verschil met een gewone fiets is bijna niet meer te zien.
Zaterdag kunt u zelf testen hoe heerlijk het fietsen is met een trapondersteuning. Kom dus naar Profile Lentink aab de Rozendaalselaan 25 in Velp om een dergelijke fiets te proberen en u tegelijk te laten informeren omtrent de technische snufjes en de mogelijkheden.

Profile Lentink, ‘de fietsspecialist’, tel.: 026-3619565; e-mail: info@profilelentink.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.