Home / Eerbeek / Verdachten diefstal en heling sieraden aangehouden

Verdachten diefstal en heling sieraden aangehouden

EERBEEK – De politie in Eerbeek heeft maandag twee jongemannen van 17 en 19 jaar uit Eerbeek aangehouden. Zij worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan de diefstal of heling van sieraden en een telefoon.

De sieraden werden ingeleverd bij een juwelier. Daarnaast wordt één van de verdachten gehoord over de mishandeling van een plaatsgenoot. De sieraden waren gestolen vanuit woningen en tijdens een mishandeling van een jongeman in Eerbeek in 2010.
De verdachten kwamen naar voren tijdens het onderzoek naar de woninginbraken die het afgelopen jaar in Eerbeek plaats vonden. De twee verdachten zijn voor verhoor ingesloten. Het onderzoek naar de dader(s) van deze woninginbraken is nog in volle gang. De gedupeerden zijn in kennis gesteld.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.