Home / Rheden / Attent Paasdrive

Attent Paasdrive

RHEDEN – Bridgeclub Willem de Zwijger uit Rheden houdt vrijdag 15 april de jaarlijkse Paasdrive. Meer dan 70 leden hebben zich hiervoor aangemeld. Met de dreigende sluiting van het dienstencentrum Willem de Zwijger in het vooruitzicht wordt deze drive gehouden in Sportcafé De Hangmat. Het is de bedoeling om in het nieuwe seizoen het sportcafé als vaste locatie te gebruiken tot er een definitieve oplossing is gevonden voor het gebrek aan een ontmoetingscentrum in het dorp Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.