Kinderen vertonen kinderfilm voor stichting Sari

ELLECOM – Leerlingen uit klas drie van het Arnhems Beekdal Lyceum, Rosanne Baars, Ida Vinke, Veerle de Beurs en Ellen Velthorst hebben als maatschappelijke stage een filmmiddag en – avond gehouden voor basisschoolkinderen. De vertoning van de film Verschrikkelijke Ikke en alle activiteiten daaromheen waren een groot succes en hebben samen een bedrag van 500 euro opgeleverd. Dit bedrag komt ten goede aan de stichting Sari, gevestigd in Ellecom. Stichting Sari, Support Achtergestelde kinderen Regio India, ondersteunt het geven van goed onderwijs aan straatkinderen in het zuiden van India.
Rosanne, Ellen en Veerle overhandigden de opbrengst aan Gerard Helmink, de oprichter van stichting Sari uit Ellecom. Het geld wordt besteed aan het bouwen van klaslokalen bij de Siragu school.

www.siragu.org