Boodschappenservice nu ook in postcodegebied 6900

REGIO  (business & shopping) – Nual bv is vanaf 1 april 2011 in samenwerking met boodschappennet.nl gestart met een boodschappenbezorgservice in postcodegebied 6900 en daarbuiten. Door gebruik te maken van een internetapplicatie kan de consument gewoon lekker thuis zijn boodschappen bestellen bij een winkel naar keuze. Het leuke van deze vorm is dat de omzet gewoon naar de buurtsuper gaat en niet naar de grote holdings. Deze manier van shoppen neemt een enorme vlucht en zal steeds meer een gewoonte worden. Alleen al door het feit dat Nederland vergrijst. Het is dan ook niet alleen gemak wat de mens dient, maar in sommige gevallen bittere noodzaak. Ook bedrijven en verenigingen kunnen van deze service gebruik maken. Nual heeft hieraan nog een service gekoppeld; ook de petflessen, de plastic niet-statiegeldflessen, worden meegenomen.

www.nual.nl