Zonnebloem Regioboottocht

REGIO – De regioafdeling van de Zonnebloem heeft donderdag 7 april een boottocht gehouden voor de afdelingen Velp, Rheden, Dieren, Eerbeek, Loenen en Brummen. 273 gasten werden door vrijwillige chauffeurs in Rheden afgeleverd en werden vervolgens door vrijwilligers aan bord gebracht en in de watten gelegd; lekkere koffie of thee met een plak cake en daarna een heerlijke warme maaltijd met een drankje. Het geheel werd muzikaal opgeluisterd door de heer Ben Wissink. Wissink treedt regelmatig op voor vrijwilligersorganisaties. Wel vraagt hij een kleine bijdrage voor Kika (kinderen met kanker). Vele gasten trokken hun portemonnee en verblijdden Wissink met een totaalbedrag van 478 euro. De tocht ging stroomopwaarts over de IJssel, door het Pannerdens Kanaal en een stukje van de Waal tot bij Nijmegen, en weer terug.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.