Slachtoffer dodelijk ongeval A1: 40-jarige man uit Beekbergen

BEEKBERGEN – Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeval zondagochtend 10 april op de A1 onder Apeldoorn is een 40-jarige man uit Beekbergen. De politie heeft de familie van het slachtoffer weten te bereiken en op de hoogte gebracht.

Het slachtoffer zat als passagier in een personenauto die bestuurd werd door een 40-jarige man, woonachtig in Namibië. De bestuurder reed rond 06.50 uur vanuit de richting Amersfoort en botste door een nog onbekende oorzaak bij de wegwerkzaamheden tussen Kootwijk en Apeldoorn tegen de betonnen wegafscheiding.
De bestuurder werd aangehouden en voor behandeling van het opgelopen letsel naar het ziekenhuis vervoerd. In het ziekenhuis werd een bloedproef afgenomen. De uitslag daarvan is over enkele dagen bekend. Na behandeling werd de bestuurder voor nader onderzoek en verhoor ingesloten op het politiebureau in Apeldoorn. De juiste toedracht, waaronder de gereden snelheid, wordt nader door de dienst Verkeers Ongevallen Analyse onderzocht en zal pas over enkele dagen duidelijk zijn.