Zwemmers DWV succesvol op GSK

DOESBURG – De Gelderse Sprint Kampioenschappen van 9 en 10 april is voor DWV Doesburg wederom een succes geweest. De ploeg, bestaande uit zeven zwemsters en drie zwemmers, zijn met vijf gouden, twee zilveren, twee bronzen plakken en achttien persoonlijke records naar huis gegaan. Aniek Bloemendaal behaalde vijf gouden medailles, Marleen Ankersmit een zilverenen een bronzen, Ruben Snieder een zilveren en de grote verrassing van dit jaar was Lynn Kamphuis die na een jaar revalidatie van een knieoperatie weer op weg is naar haar oude vorm. Ze behaalde een derde plaats op de 50 meter vrije slag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.