Kegelclub D.O.S. 90 jaar

DIEREN – Kegelclub D.O.S. uit Dieren vierde zaterdag haar 90-jarig bestaan gevierd met een gezellige receptie in het kegelhuis. Van alle clubs waren er leden aanwezig, ook van de Stichting kegelsport Dieren. na de receptie hebben de leden met hun echtgenoten het feest voortgezet bij De burgemeester van Dieren.

D.O.S. is een damesclub met veertien leden; meer leden zijn altijd welkom. De club gooit met twee vijftallen mee in de O.G.K. competitie. Ook zijn er leden die meedoen met persoonlijke wedstrijden en toernooien. Enkele leden zijn zelfs al meer dan 40 jaar lid.
Wie nieuwsgierig is geworden en kennis wil maken met de club, kan contact opnemen met Jannie Flierman via tel. 0313 – 421543. Ook kan men een keer vrijblijvend komen kijken op de clubavond op dinsdag om 20.00 uur in het kegelhuis aan de Veerstraat in Dieren.
Andere damesclubs oefenen of de maandagmiddag en de donderdagavond. Voor de heren is er op maandag, dinsdag en woensdag de gelegenheid een balletje te gooien.

Bertus Flierman, tel. 0313 – 421543