Businessclub HC’03 opgericht

DREMPT – Tijdens de officiële bijeenkomst van de businessclub van HC’03 uit Drempt, afgelopen week, is het businessclub bestuur benoemd. Het bestuur betsaat uit Richard Makarawung (IGN-automatisering), Geert Pelgrom (land- en tuinbouwspecialist Pelgrom), Dennis Sessink (Slaapspecialist Drempt), Hans Kooij (Hako Autosmart) en Aloys Seegers (Alfun evenementenservice). Tijdens de oprichtingsvergadering is de missie, visie en strategie bepaalt van de businessclub binnen voetbalvereniging HC’03.

Het businessclub bestuur heeft inmiddels de eerste vergadering gepland en maakt een plan van aanpak dat gepresenteerd gaat worden aan het hoofdbestuur van HC’03. De doelstelling is om het plan vervolgens te presenteren aan de sponsoren, voorafgaand aan de wedstrijd van het regioteam tegen De Graafschap. Deze wedstrijd vindt plaats in juli op sportpark ’t Doornslag in Achter-Drempt.
Sponsoren die geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van de businessclub van HC’03 kunnen contact opnemen met Richard Makarawung via tel. 06 – 21273014.