Te hard en met slok op gereden in Brummen

Een 31-jarige autobestuurder uit Warsnveld reed zaterdagavond 9 april met een snelheid van 163 km. per uur op de autoweg N345 in de gemeente Brummen. Bovendien bleek alcohol te hebben gebruikt. Hij blies 1,2 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De politie controleerde deze zaterdagavond op de N345 op snelheid.
Rond 18.25 uur passeerde de man uit Warnsveld met 163 km. per uur terwijl ter plaats 100 km. is toegestaan. De man werd achterna gereden en op de IJsselkade in Zutphen kon de politie hem laten stoppen. Hij bleek alcohol te hebben gebruikt. Hij werd aangehouden en blies op het bureau 1,2 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd op grond van overschrijding van de snelheid met meer dan 50 km. per uur. Voor zowel de snelheid als het alcoholgebruik, maakt de politie een proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.