Bokkesprongen op Wolfsweerd op de Voortserklei

EMPE – Er wordt wat afgelachen tijdens de repetities van het plattelandsblijspel Bokkesprongen dat op 24, 25 en 26 juni wordt opgevoerd door (oud-)bewoners van de Voorsterklei. Het stuk, geschreven door D.J. van Eggengoor, speelt zich af in de jaren 80 op de boerderij van Frederik Schotkikker. Familie Schotkikker is uit op de eventuele nalatenschap van suikeroom Frederik. Dat een oude jeugdliefde van Frederik roet in het eten gooit, verwacht natuurlijk niemand.
Bewoners starten binnenkort officieel met de sponsorwerving ten bate van onder andere grime, kostuums, tribune, licht en geluid. Natuurlijk staat daar een tegenprestatie tegenover. Ook wordt nog gezocht naar namen en adressen van oud- bewoners zodat zij mee kunnen genieten van dit spel in hun oude vertrouwde omgeving.

Tel. 0575 – 501171 of 502392
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.