Kasteel Keppel Landgoed van het Jaar 2011

LAAG-KEPPEL – Op de jaarlijkse bijeenkomst van het landelijke cultuur- en natuur educatieproject Van Luchtkasteel tot Dassenburcht is Kasteel Keppel verkozen tot Landgoed van het Jaar 2011.

Met behulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers houdt Keppel al jaren uiteenlopende activiteiten gericht op natuur- en cultuureducatie. Zo zijn leerlingen van verschillende basisscholen in de buurt elk jaar welkom op Kasteel Keppel voor de buitenlessen van het educatieve programma Van Luchtkasteel tot Dassenburcht.
Geheel onverwachts voor de gastheer van de dag en eigenaar van het kasteel, Baron Van Lynden, bleek Kasteel Keppel door een betrokken vrijwilliger en een lerares van een enthousiaste basisschool te zijn voorgedragen als genomineerde voor de Landgoed van het Jaar Verkiezing. Na een spannende stemming bleek Keppel de winnaar van 2011.
Baron Van Lynden mocht, namens de vrijwilligersgroep van Kasteel Keppel, de plaquette Landgoed van het jaar 2011, de bijbehorende cheque van 250 te besteden aan het educatieve programma en een perenboom in ontvangst nemen.