Presentatie Schrijverspad Veluwezoom

WAGENINGEN / DIEREN – Half april wordt in Wageningen het Schrijverspad Veluwezoom gepresenteerd. Dit is een literaire en toeristische voettocht van Rhenen naar Dieren langs bijna 100 schrijverslocaties. Het wandelboek van auteur Bert van Dorsten beschrijft een voettocht van 70,4 kilometer in etappes van veertien kilometer in vijf dagen en bevat 26 topografische kaarten. Het traject is ook met GPS-apparatuur te volgen.
Het voetpad loopt over de stuwwal van de zuidelijke Veluwezoom, langs de rivieren Nederrijn en IJssel. Het pad is zo groen mogelijk samengesteld, ook met hulp van het IVN. De gids wordt van harte ondersteund door vier burgemeesters uit de Veluwezoom. De gids is vanaf 16 april voor 16,50 euro verkrijgbaar in alle boekwinkels van de Veluwezoom en per post te bestellen via www.schrijverspad-veluwezoom.nl.