Action opent 250e filiaal

(Business & Shopping) – Action viert feest! Op 7 april werd op feestelijke wijze de 250ste winkel geopend, in het Brabantse Waalre. Action viert dit in al haar winkels met extra aanbiedingen tegen de bekende superlage prijzen. Action is in onze regio gevestigd in Velp en Eerbeek.

In 1993 werd de eerste winkel in Enkhuizen geopend. Nu is Action te vinden in Nederland, België en Duitsland. Na de zomer wordt ook in Wallonië een winkel geopend, zodat de Franstalige Belgen tevens kunnen profiteren van al wat Action uniek maakt.
Naast het openen van nieuwe winkels worden bestaande winkels in rap tempo heringericht of vergroot. Dit om ruimte te kunnen bieden aan het steeds grotere assortiment. Dit assortiment is breed en ondiep en loopt uiteen van huishoud, kantoorartikelen, cosmetica, food, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Wekelijks komen in de winkels ongeveer 100 tot 150 nieuwe artikelen binnen. Het snel wisselende aanbod in combinatie met een uitgekiend vast assortiment, de superlage verkoopprijzen, de optimale distributie en het dagelijks bevoorraden van de winkels maken Action uniek binnen retailland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.