Nieuwe voorzitter Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – Wereldwinkel Eerbeek heeft een nieuwe voorzitter. De komende jaren gaat Arnold van Gulick de vrijwilligers voor in hun werkzaamheden in de winkel op het Oranje Nassauplein.

Na een tweede termijn van drie jaar was voorzitter Bas Rosenbaum aftredend en niet herkiesbaar. Bij zijn afscheid memoreerde hij de verhuizing naar de kiosk op het plein als één van de hoogtepunten. Zijn opvolger, Arnold van Gulick, gaat met veel enthousiasme de uitdaging aan. Hij werkte in diverse commerciële functies, maar is nu met pensioen. Het ideële karakter van de Wereldwinkel staat hem zeer aan.
Tijdens de vergadering hebben ook andere bestuurswissels plaatsgevonden. Gerbridgje van Geldorp heeft acht jaar zitting gehad in het bestuur en is inmiddels winkelcoördinator. Zij is niet herkiesbaar en haar taken zijn overgenomen door Marjanne Grijseels. Penningmeester Piet Breen was eveneens aftredend, maar er heeft zich nog geen nieuwe kandidaat gemeld voor deze functie. Breen blijft daarom in functie, maar doet een dringend beroep op vrijwilligers die hem op willen volgen. Hij is best bereid deze nieuwe man of vrouw met de taak te helpen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.