Jeugdvisavonden de Rietvoorn

DIEREN – Om de jeugd kennis te laten maken met de hengelsport houdt De Rietvoorn enkele visavonden aan de vijver in Dieren Noord-Oost. Ieder kind tot veertien jaar is welkom. Wie (nog) geen visspullen heeft, kan rustig meedoen, want voor hengels, tuigjes en lokaas wordt gezorgd en natuurlijk is er voor iedereen deskundige hulp aanwezig. De visavonden zijn voor iedereen gratis, ook voor kinderen die geen lid zijn van De Rietvoorn. Wie mee wil doen, kan kiezen om te vissen op dinsdagen 19 en 26 april of op donderdagen 21 april en 28 april. Er wordt dan gevist van 18.30 tot 20.00 uur. De deelnemers worden vanaf 18.00 uur verwacht op het grasveld bij de vijver aan de Iepenhof. Wie belangstelling heeft kan zich tot uiterlijk 17 april opgeven bij: dierenspeciaalzaak Discus Tropica aan de Spankerenseweg 2 Dieren. Geef daar aan of je op dinsdag- of donderdagavond wilt vissen en of je zelf een hengel meebrengt. Geen ook leeftijd en telefoonnummer door.