Inschrijving Keppelrun van start

HOOG-KEPPEL – De Vereniging Hessenrijders houdt zondag 12 juni voor de vierde keer de Keppelrun. Voorinschrijven is tot en met 31 mei mogelijk via www.keppelrun.nl. voorinschrijvers hebben recht op een maand gratis trainen bij Achmea Health Spa Center in Doetinchem.

Vorig jaar hebben ruim 500 hardlopers met veel plezier meegedaan en daarmee is de Keppelrun het aantrekkelijkste hardloopevenement in de gehele Achterhoek. Inmiddels heeft de Keppelrun ook landelijke bekendheid gekregen door de vermelding in het boekje De 100 leukste lopen van Nederland en België.
De Keppelrun is een professionele prestatieloop over 1, 5 en 10 kilometer voor ervaren en onervaren lopers, vrouwen en mannen, oud en jong. Het parcours staat bekend om zijn vlakke, snelle en landschappelijk karakter. Start en finish zijn op de Monumentenweg ter hoogte van de school in Hoog-Keppel. – Foto Wim van Hof.