Buurtacademie voor en door Doesburgers

DOESBURG – De buurtacademie Doesburg biedt, in samenwerking met zozijn, doesburgers de gelegenheid zich sociaal te bewegen. Frans, 52 jaar uit Doesburg, houdt van fietsen, maar kan dat niet alleen. Hij heeft eenniet- aangeboren hersenletsel en is daardoor blind. Frans is op zoek naar iemand die met hem tochten op de tandem wil maken. “Ik ben een prettig gezelschap en beschik over een tandem”, aldus Frans.
Ook Rob, 48 jaar uit Doesburg, zoekt iemand om mee te fietsen in de omgeving van Doesburg. Rob kan zichzelf prima redden, maar heeft alleen het initiatief van een ader nodig. “Ik zoek iemand uit de omgeving van Doesburg en die zin heeft om samen met mij te fietsen. Ik ben een gezellig iemand om er samen mee op uit te gaan en ik beschik over een goede fiets”, aldus Rob. 

Tamara Huttinga, begeleider ZoZijn
Tel. 06 – 50126686
E-mail. t.huttinga@zozijn.nl

www.zozijn.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.