Cursus Zelfredzaamheid in zwembad Den Helder

Eind mei start in zwembad Den Helder de cursus Zelfredzaamheid. De deelnemers leren hierbij hoe zij zichzelf kunnen redden als ze onverwacht in het water belanden. Er worden verschillende situaties geoefend, zoals zwemmen met een blinddoek om, het nemen van hindernissen in en om het water en het te water gaan met fiets en auto. Ook is er aandacht voor het ademhalen onder een omgeslagen bootje en komt EHBO aan bod. De cursus wordt gehouden op vier donderdagavonden van 18.15 tot 19.15 uur, de eerste is op 10 mei. Inschrijven kan bij de receptie van zwembad Den Helder en kost 20 euro. Voor deelname is een A- en B-diploma verplicht.

Marga Evers, tel. 0313-472022;
www.zwembaddoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.