Rekenkamer praat met inwoners over vitaliteit van Loenen

LOENEN – Loenen is een mooi dorp, gelegen in de gemeente Apeldoorn, in een groene rustige omgeving. Wat heeft Loenen nodig heeft om vitaal en leefbaar te blijven? In de structuurvisie van Loenen zijn verschillende verbeterpunten genoemd. Maar de Rekenkamercommissie van de gemeente is benieuwd wat de Loenenaren kunnen doen voor een leefbaar Loenen en wat daarvoor nodig is van de gemeente Apeldoorn. Zij komt hiervoor op maandag 11 april om 19.30 uur naar de Brink in Loenen.

De Rekenkamercommissie van de gemeente Apeldoorn wil graag van de inwoners van Loenen horen hoe zij aankijkt tegen de relatie tussen Loenen en de gemeente Apeldoorn. Ook is zij benieuwd naar kansen die de inwoners zien om de vitaliteit van Loenen te versterken. Zij wil graag weten waar de kracht ligt van de inwoners en van de gemeenschap van Loenen. En hoe de gemeente Apeldoorn dit kan faciliteren?
Voor dit gesprek worden alle inwoners van Loenen van 16 jaar en ouder uitgenodigd om met elkaar na te denken en te praten over de relatie tussen het dorp en gemeente Apeldoorn. Maar zeker ook over kansen om de kracht van de inwoners van Loenen te benutten voor de vitaliteit van het dorp. De Rekenkamercommissie wil graag ideeën over wat inwoners van Loenen kunnen bijdragen aan deze vitaliteit.
Op maandag 11 april is er om 19.30 uur een dorpsavond in het Verenigingsgebouw De Brink in Loenen. Eerst is er van 19.30 toto 20.30 uur een algemene ledenvergadering van de Vereniging Dorpsraad Loenen en na de pauze (20.45 uur) gaat de Rekenkamercommissie in gesprek met de inwoners over de vitaliteit van Loenen. De Dorpsraad roept de inwoners op om mee te denken en te komen met waardevolle ideeën.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.