Plusbus Liemers voorziet duidelijk in behoefte

DOESBURG-  De stichting Plusbus heeft tot doel het ter beschikking stellen en bevorderen van aangepast vervoer voor ouderen en gehandicapten in Doesburg, Zevenaar en omstreken.

De Plusbus onderscheidt zich van openbaar vervoer doordat er alleen gebruik gemaakt wordt van vrijwilligers. Op dit moment telt de Stichting zelfs zo’n 41 vrijwilligers.
De Stichting voorziet in toenemende mate in een behoefte en dat is geweldig. Daarnaast viert de Plusbus in september van dit jaar zelfs haar 20 jarig bestaan. De stichting zoekt dan ook voor ritten rondom Zevenaar meerdere enthousiaste vrijwilligers (m/v) die als chauffeur volgens een rooster donderdag en/of vrijdag de klanten kunnen gaan vervoeren.
De oproep van de stichting is dus: Heeft u tijd over, bent u in het bezit van een BE-rijbewijs – leeftijdsgrens 80 jaar – en bent u fysiek in staat om – als het voorkomt – onze klanten te assisteren met de rollator of rolstoel (voorzieningen aanwezig in onze bussen) en vindt u het fijn om met mensen te werken, dan is dit vast iets voor u! U kunt zich aanmelden via: plusbus.doesburg@gmail.com of stuur een briefje naar ons kantoor aan De Linie 4, 6982 AZ Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.