Wandeling zonder Grenzen, maak kennis met deelnemers Sportinstuif

REGIO – Sportinstuif Rheden houdt op vrijdag 13 mei samen met AV Gelre een wandeltocht onder het motto Wandeling zonder Grenzen. Doel is het bevorderen van de integratie tussen de deelnemers met en zonder verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Er zijn tochten uitgezet van twee afstanden: 3 of 7 kilometer. De korte tocht is geschikt voor deelnemers in een rolstoel. De start is op het terrein van de Atletiekvereniging Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur, de start is om 19.00 uur. Bij de start en finish is muziek, zodat het een feestelijke avond wordt. De kosten bedragen 2,50 euro. Wie zich voor 1 mei inschrijft via pirenc@xs4all.nl betaalt 2 euro. Het verschuldigde bedrag kan dan worden overgemaakt naar rekening 1938019 tnv Stichting Sportinstuif Dieren.
De sportinstuif Rheden houdt iedere zaterdagmorgen een sportactiviteit in sporthal Theothorne, speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Na inspanning volgt ontspanning als er wordt nagepraat met een drankje. Niet alleen de sport is belangrijk, ook het sociale aspect speelt een grote rol. Er is jaarlijks een dagje uit en Sinterklaas en Kerst worden samen gevierd. Deze Wandeling zonder Grenzen is een nieuw initiatief, met de bedoeling hier een jaarlijks evenement van te maken. Alle sportverenigingen en basisscholen uit Dieren, Ellecom, De Steeg, Spankeren en Laag-Soeren zijn uitgenodigd, net als alle sportinstuiven in de provincie Gelderland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.