Dames- en herendagen op Kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Op Kasteel Rosendael in Rozendaal staan deze zomer diverse themadagen speciaal voor dames en heren op het programma. Op de laatste dinsdag van de maand is het Ladies Day. Dames krijgen deze dag 10 procent korting op de entree van het park en kasteel en krijgen een gratis kopje koffie of thee. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er rondleidingen. De Ladies Day vindt plaats op 26 april, 31 mei en 28 juni. Op donderdagen is er het Trakteren van de Heren. Dan krijgen zij korting en een gratis kopje koffie. Deze dagen zijn op 28 april, 26 mei en 30 juni.

www.mooigelderland.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.