B2Bmomenten bij Let’s Meet!: Meet the Business

DIEREN – Voor de ondernemers en organisaties die deelnemen aan Meet the Market, Meet the Job en de Let’s Meet!Modeshows zijn er op 16 april twee bijzondere netwerkmomenten waarop ze van harte welkom zijn.

Voorafgaand aan de opening voor het publiek van de gratis toegankelijke ontmoetingsdag Lets’s Meet!2011 is er een vervroegde editie van Open Coffee. Dit ondernemers-contactmoment is er normaliter iedere derde maandagmorgen van de maand. Deze ene keer dus niet op maandagmorgen, maar op de zaterdagmorgen om 9.30 uur. Fred Boelens van Rivero Coaching en Ondernemerwijzer is als spreker gevraagd om een inleiding te houden over Vitaal en Succesvol Ondernemen. Ondernemers die mee willen doen met Let’s Meet!2011 kijken op de website www.letsmeet2011.nl. Daar vinden ze behalve een inschrijfformulier ook de contactgegevens van de organisatoren.

Een tweede Business to Businessmoment is er van 17.30 tot 18.30 uur. Dan zijn alle deelnemers en partners van Let’s Meet!2011 welkom voor een korte nabeschouwing op het evenement in het Grand Café van Theothorne. De band Music Inviting verzorgt de muzikale omlijsting. Ap Lammers en Jos Rochette heten hun gasten er van harte welkom. Het eerste drankje bieden zij hen persoonlijk aan.
Praktische dag voor ondernemers die(binnenkort) personeel zoeken
Belangrijk ‘business’-onderdeel van Let’s Meet!2011 is Meet the Job. Momenteel hebben zich zo’n zeven inschrijvers gemeld. Ze maken gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijf of organisatie heel persoonlijk voor te stellen aan de kandidaten voor functies die (binnenkort) vrijkomen of al vrij zijn. Het publiek dat van 10.30 tot 17.00 uur gratis toegang heeft tot muziek, mode en lifestyle en een bedrijvenbeurs, komt ook langs de banen – en beroepenmarkt Meet the Job. Publiek waar zo maar een kandidaat tussen kan zitten voor het bedrijf. De vorige editie van Let’s Meet! bracht zo’n tweeduizend mensen op de been die de hele dag voor een gezellig en vol Theothorne zorgden. Voor bedrijven is het een presentatieplek waar de werksfeer van het bedrijf en de vacature die er (binnenkort) is, kan worden ‘ervaren’ door alle bezoekers. Da’s zo mogelijk effectiever dan een personeelsadvertentie in een grote krant. Niet alleen heeft de ondernemer een eerste indruk heeft van de kandidaten, ook de kandidaten zelf kunnen zich op ontspannen wijze een beeld vormen van het bedrijf dat werknemers zoekt. Voor alle partijen een betrekkelijk lage investering en veel kansen om gebruik van te maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.