Junior Hartdag 2011

BRUMMEN – Afgelopen dinsdag konden de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Dobbelsteen en de Krullevaar uit Brummen en de Isings uit Empe weer sportief aan de slag. et was de jaarlijkse Junior Hartdag. Op deze dag wordt extra aandacht geschonken aan het belang van gezond eten, niet roken en vooral meer bewegen. Een prima initiatief om hier af en toe eens extra aandacht aan te schenken.

Op school werden de gezonde en ongezonde leefgewoontes besproken middels een dvd van de Nederlandse Hartstichting en in sportzaal Rhienderoord konden de kinderen onder begeleiding van hun vakleerkracht de hele ochtend sporten. Ze gingen bounce-ball , badminton en apenkooi spelen. Door goed samen te werken kon er ook een levende pyramide worden gemaakt.
De sfeer tussen de leerlingen van de verschillende scholen was prima en na afloop verlieten de kinderen moe en tevreden de zaal.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.