Jumbo binnenkort ook in Brummen

BRUMMEN (Business & Shopping) – Op 1 juni openen Wouter en Esther van de Bunt een Jumbo supermarkt aan de Ambachtstraat in Brummen. Sinds 2004 exploiteert het actieve echtpaar de Super de Boer in het centrum van Brummen. Wouter en Esther realiseren zich elke dag dat het succes van hun huidige winkel te danken is aan de inzet en betrokkenheid van alle medewerkers.

Tot 16 mei heeft familie van de Bunt een franchise-overeenkomst met Super de Boer en deze gaat daarna, na een grondige verbouwing, over naar Jumbo Supermarkten. In twee weken tijd wordt de winkel ingericht volgens de laatste consumentenwensen en retail-inzichten, waarbij de Jumbo pijlers een onovertroffen service, het grootste assortiment en ook de laagste prijs centraal staan!

Wouter vertelt erg blij te zijn met de overgang naar Jumbo ook al vindt hij het jammer dat Super de Boer ophoud te bestaan. Super de Boer heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan en de producten zijn van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast is Super de Boer een degelijke formule met veel trouwe klanten.
“Sinds Jumbo in 2009 de Super de Boer formule heeft overgenomen, zien we steeds meer Super producten terug in een Jumbojasje en het zeer uitgebreide en voordelige assortiment bij Jumbo zal onze klanten zeker aanspreken”, aldus Wouter.
“Jumbo wordt al jaren uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland en dat gaan we ook dagelijks in Brummen waarmaken”, aldus de enthousiaste slager Lucia Nieuwkerk. “Wij krijgen weer een ambachtelijke slagerij, waarin ik de klanten op maat kan bedienen. Ik heb er ontzettend veel zin in om dagelijks meerdere keren vers gehakt te draaien en te werken met het beste kwaliteit rundvlees. Bij Jumbo werken we straks met de malsheid garantie. Super toch!”
De totale winkel krijgt er tussen de 8.000 en 10.000 artikelen bij en heeft daarmee veruit het grootste en voordeligste assortiment van Brummen.
De ambachtelijke uitstraling van de winkel komt helemaal tot uiting in het versplein. Een open marktachtige concentratie van versafdelingen, waarbij de medewerkers werken te midden van de klanten en dus makkelijk aanspreekbaar zijn.

Het afgelopen jaar heeft Wouter van de Bunt diverse marktonderzoeken laten uitvoeren en gewerkt met een klantenpanel in de winkel. Alle aanbevelingen worden meegenomen in de aankomende verbouwing en dat zullen de vaste klanten zeker waarderen. Het meest gewaardeerde zal misschien wel zijn dat de tweede ingang aan de Ambachtstraat weer open gaat.
De komende weken heeft Super de Boer van de Bunt nog leuke acties in petto en zal de klant blijven verrassen tot het laatste moment!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.