Expositie in Fotograficamuseum

DOESBURG – In het Fotograficamuseum in Doesburg is onlangs de expositie Fotomagica & Waterpracht geopend. Afke Kerkhoven en Ardvid Ehlert zijn fotografen en ontwerpers en zijn laten hun publiek kennismaken met fotografie, door te experimenteren met vloeiend bewegende en stilstaande beelden. Hun expositie is geopend door Roel Fokken, oprichter van het museum. Ruim honderdvijftig bezoekers waren hierbij aanwezig. Tijdens het bekijken van de werken, konden zij genieten van muziek van de Gelderse band Fling. De expositie is nog te zien tot en met zondag 29 mei. Het Fotograficamuseum is geopend op woensdag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur – foto Peter Bakker / Apart Fotografie

www.expodoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.