Angerlo wint Euregio Bridgetoernooi

ANGERLO – Bridgeclub Angerlo speelde onlangs het jaarlijkse Euregio Bridgtoernooi tegen bridgeclub Kleverland in Duitsland. Er werd fel gestreden om de Villa-Optica Wisseltrofee, maar gezelligheid stond voorop. Dit keer wond Angerlo met 51,75 procent tegen 48,25 procent en mocht voorzitter Ad de Kruijf de wisselbokaal in ontvangst nemen. Ook Mirjam en Ton Lucassen wonnen met hun topscore van 71,30 procent. Rita Lolkeman en Herman Rensen werden mooi tweede. Truus en Ben Wallerbos vielen met hun precies 50 procent ook in de prijzen. Het komend jaar is de organisatie van het Euregio-toernooi weer in Angerlose handen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.