Uitslagen klaverjasclub ‘t Anker

EERBEEK- Klaverjasclub ’t Anker heeft een gezellige kaartmarathon gehad. Er waren 92 personen, die zich een dag hebben gestort op het klaverjassen en jokeren. De heer Bosman uit Apeldoorn werd eerste bij het klaverjassen. Tweede werd mevrouw Van Dam uit Brummen, derde G. Boterman uit Eerbeek. Bij het jokeren won mevrouw M. Potkamp uit Eerbeek. De tweede plaats was voor mevrouw Wolsink uit Eerbeek, derde werd de heer A. Kerseboom uit Eerbeek. De uitslag van de toernooien van dit seizoen is ook bekend. Bij het klaverjassen ging de overwinning naar Joh. Westerhof uit Eerbeek. Tweede werd Th. Arnoldus uit Dieren en derde M. Tabor uit Eerbeek. Bij het jokeren was mevrouw Smeijer uit Dieren het best. Mevrouw D. Wolsink uit Eerbeek werd tweede en de derde plaats was voor mevrouw D. Draaier uit Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.