Provinciale Staten bespreken coalitieakkoord VVD, PvdA, CDA en D66

ARNHEM – Het eerste agendapunt voor de vergadering van Provinciale Staten op woensdag 13 april, is de bespreking van het door VVD, PvdA, CDA en D66 gesloten coalitieakkoord. Daaraan gekoppeld is de vaststelling van het aantal gedeputeerden voor de periode 2011-2015 en hun benoeming.

Collegeleden die afkomstig zijn uit Provinciale Staten laten een zetel achter die ter vergadering ook weer ingevuld gaat worden.
De Statenvergadering van woensdag 13 april begint om 10.00 uur met het toelaten van N. Verheul als vierde Statenlid voor GroenLinks. Hij kon op 10 maart niet aanwezig zijn. Na de bespreking van het coalitieakkoord en de benoeming van de nieuwe gedeputeerden wordt er afscheid genomen van de vertrekkende gedeputeerden en zullen er nieuwe Statenleden worden geïnstalleerd voor de vacatures die nieuwe leden van GS achterlaten.

In deze Statenvergadering worden onder andere eveneens de plaatsvervangende voorzitters van Provinciale Staten benoemd, worden de Statencommissies ingesteld en hun voorzitters benoemd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.