Driving range Keppelse Golfclub geopend

HOOG-KEPPEL – In petit comité werden vrijdag 1 april de nieuwe driving range en oefengreens van de Keppelse Golfclub geopend. Sinds 2 april kunnen de leden er terecht om zich in het driven, putten en chippen te bekwamen. Met vereende krachten is de laatste weken gewerkt om de laatste hand te leggen aan afslagplaatsen, aanleg parkeerplaats en inrichting van de pro shop van golfprofessional Hein Kaal. "Het begin van het begin…", zei voorzitter Han Bakker tijdens zijn speech. Komende zomer hopen de leden ook de nieuwe negen holes in gebruik te gaan nemen en over enkele jaren komt er een nieuw clubhuis.
Ook niet leden kunnen gebruik maken van deze oefenfaciliteiten en/of daar lessen nemen bij Hein Kaal. Het adres is Burg. Vrijlandweg 35 te Hoog Keppel. Voor meer informatie over de Keppelse Golfclub zie www.keppelse.nl of komt u naar de open dag op 23 april.