Generale van de Gelaarsde Kat

DOESBURG – Zondag, gelijktijdig met de Culturele Route, werd de generale repetitie gehouden door het Doesburgs schooltoneel. Dit keer werd het stuk ‘De gelaarsde kat’ opgevoerd. De repetitie was openbaar en de zaal van 0313 was dan ook geheel gevuld met belangstellenden. Het is zondermeer een erg leuk stuk en de hilariteit was er dan ook. De aanwezigen genoten al volop, terwijl dit feitelijk alleen maar de generale repetitie was. Maar de uitvoering was in een woord grandioos. Er valt eigenlijk niets meer te verbeteren voor het stuk volgende week echt wordt opgevoerd voor de leerlingen – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.