Markante marktkoopman stopt

DOESBURG – Wie in Doesburg heeft niet op de zaterdag eens een brood of lekkere cake of koeken gekocht op de markt bij Bakker ’t Stoepje? Zeker weten dat u dan geholpen bent door bakker Ben. Al ruim 27 jaar was hij de vaste ‘bakker’ achter de kraam. Deze gezellige marktkoopman neemt nu afscheid van het marktwezen en velen zullen hem erg missen, zoals enkele klanten lieten weten. Zelf vind hij het ook niet makkelijk om niet meer op de markt te staan maar, zoals hij zelf zegt: ”Het zal wel wennen”. Aanstaande zaterdag is hij er nog één keer, dus wie hem nog even wil zien moet beslist maar even naar de kraam gaan – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.