Halfvasten in Soeren

LAAG-SOEREN – Party Sound Together (Martijn en Patrick van Someren) hielden zaterdag in samenwerking met CV de Deurdauwers uit Dieren en de band Mittwoch een groot lustrum feest in De Harmonie in Laag-Soeren. Verschillende DJ’s zorgden voor de muziek in een zaal, omgetoverd in de stijl van Tirol. Het publiek feestte er op los en natuurlijk ontbrak de polonaise niet.

De drive in werd 32 jaar geleden opgericht door ome Toon (van Someren), Toon heeft dit na vele jaren overgedragen aan Nico Verhaaf, inmiddels hebben Patrick en Martijn dit overgenomen. Party Sound Together’s eerste optreden was op 15-03-2006 en sindsdien hebben de heren in vele zalen en tenten in de regio hun kunsten vertoond. De laatste twee jaar waren ze ook bij de Deurdauwers bekende artiesten en zorgen ervoor dat de feestgangers worden getrakteerd op een denderende avond, zo ook zaterdag tijdens de Halfvasten. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.