Briljanten echtpaar De Roos

DIEREN – Op 6 april was het 65 jaar geleden dat het echtpaar De Roos-Van Hoessen in het huwelijk trad. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers, bracht die dag een bezoek aan het echtpaar. Namens het college bood de burgemeester de heer en mevrouw De Roos de felicitaties aan.

De heer en mevrouw De Roos zijn beiden in Dieren geboren. De heer Dick De Roos op 7 juli 1922 en mevrouw Riek De Roos-Van Hoessen op 8 mei 1927. Het echtpaar kwam elkaar regelmatig tegen in Dieren en maakte dan graag een praatje. Zo sloeg de vlam over.

De heer De Roos heeft een actieve en diverse loopbaan gehad. Hij werkte ondermeer bij Lepper Zadels, Natuurmonumenten en bij de Heidemij. Mevrouw De Roos heeft na verschillende banen de taken in het huishouden en de zorg voor de kinderen op zich genomen.

Het echtpaar heeft lange tijd aan de Harderwijkerweg in Dieren gewoond. Toen het huis en de tuin te groot werden, verhuisden zij naar een seniorenwoning in de Pasteurstraat. Hier wonen zij met veel plezier. Het echtpaar fietste altijd erg graag. Nu dit niet meer gaat kiezen ze voor andere mogelijkheden om toch onder de mensen te komen. Zo gaat de heer De Roos graag op pad met zijn scootmobiel en mevrouw De Roos maakt graag een wandelingetje richting Calluna.
Het briljanten echtpaar De Roos heeft drie kinderen en vijf kleinkinderen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.