10 jaar Kledingbeurs Hall

HALL – Het was vrijdag feest bij de tiende verjaardag van de kinderkledingbeurs in Hall. Naast de aangeboden kleding en speelgoed, waar vele ouders zich mee bezig hielden, konden de kinderen zich mooi laten maken.

Zoals het al tien jaar is, was het ook deze keer weer gezellig druk. Linda Stevens van de kledingbeurscommissie Hall hoopt dat de kledingbeurs weer tien jaar op deze manier gehouden mag worden. “Naast de aangeboden voorjaars- en zomerkleding werd er dit jaar voor de derde keer ook speelgoed aangeboden. Niet veel, maar wel van goede kwaliteit”. De kledingrekken in basisschool de Vossestaart hingen weer vol. “Dit jaar hadden we 35 kleding inbrengers, maal 50 kledingstukken. De inbrengers hangen de kleding netjes op een hangertje zodat wij het gemakkelijk in de rekken kunnen hangen. De niet-verkochte kleding gaat in de dozen en wordt opgehaald door de eigenaren”, aldus Stevens.
Omdat het feest was, stond de kinderen ook iets speciaals te wachten. “De meiden konden hun haren laten invlechten door een kapster en zich op laten maken door een visagist. De jongens konden een ‘tattoo’ laten zetten. Op deze manier konden de moeders rustig kleding uitzoeken”. Maar dat was niet de enige reden. “SWB hield deze avond een disco in de Wheme; de kinderen konden vanuit de make-up zo door naar het feest”, vertelt Stevens.
De opbrengst van 300 euro gaat naar een goed doel. Het goede doel is nog niet bekend, maar de commissie gaat daarover snel vergaderen. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.