Sursum Corda huldigt 3 leden

ELLECOM – Tijdens de algemene ledenvergadering van de Gemengde Zanvereniging Sursum Corda uit Ellecom heeft voorzitter Reinier van Zadelhoff drie jubilarissen in het zonnetje gezet (foto).

Nel Gerritsen – de Wit heeft de meeste zangjaren achter de rug; zij maakt al 45 jaar deel uit van de alten. Door persoonlijke omstandigheden ontbreekt ze op de foto. Cor de Gans zingt al 25 jaar zijn partij mee met de bassen en hij is twintig jaar voorzitter geweest. Ook is hij vijftien jaar voorzitter van de muziekcommissie geweest. Hij deed veel klussen voor de zangvereniging en organiseerde de vele rommelmarkten. De Gans is onderscheiden met de zilveren speld van de Christelijke Zangers Bond en kreeg de bijbehorende oorkonde uitgereikt.
Ita van der Linden – Boesveld is al 12,5 jaar trouw lid. Zij is alt, maar voor een korte tijd heeft zij zich laten verleiden om de tenoren te ondersteunen. Haar hart ligt toch bij de alten en daar is zij onlangs weer teruggekeerd.