‘Inspecteur van Algehele Hygiëne’ fopt school

OOSTERHUIZEN – Openbare basisschool Oosterhuizen kreeg op vrijdag 1 april wel een erg vreemd bezoekje. De inspecteur van ‘Algehele Hygiëne Binnen Basisscholen’ kwam alle handen en voeten van de kinderen op hygiëne controleren! Om dit onderzoek goed te laten verlopen moesten de kinderen voor de zekerheid allemaal een handdoek en zeep meenemen en van tevoren natuurlijk fris gedoucht zijn. Kinderen en ouders vonden het in eerste instantie een beetje vreemd, maar hielden zich keurig aan de voorschriften. Toen de hele school echter klaar zat, met gewassen handen en voeten op tafel, bleek het om een 1 april grap te gaan! De inspecteur was gewoon juf Grada! Iedereen kon er gelukkig om lachen en de school rook ook nog eens de hele dag lekker fris!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.