Dronken fietser in Velp aangehouden na botsing

VELP – Op de Mauritsstraat in Velp heeft de politie in de late avonduren van zondag 3 april een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens het rijden onder invloed.

De man was rond kwart over elf met zijn fiets in beschonken toestand tegen een geparkeerde auto aangebotst. De eigenaar van de auto greep in en hield de man vast waarna de politie erbij werd gehaald. Agenten namen de 43-jarige mee naar het politiebureau omdat de man naar drank rook. Bij een ademonderzoek bleek dat de fietser een alcoholpromillage had van ruim 2. Dat is vier keer zoveel als is toegestaan. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.