Barmentlo naar World Transplant Games

EERBEEK – Rob Barmentlo uit Eerbeek is één van de 60 sporters die door de stichting Sport en Transplantatie is geselecteerd om deel te nemen aan de World Transplant games 2011 in Göteborg in Zweden. Deze wereldspelen voor getransplanteerde sporters worden van 17 tot en met 24 juni gehouden.

In 2004 heeft Barmentlo een stamceltransplantatie ondergaan en daardoor een kans heeft gekregen op een mooi en gezond leven. Dit wil hij graag middels sport aan de buitenwereld laten zien. Ook wil hij hiermee mensen aanzetten om zich te laten registreren als donor.
Op 17 april traint het volleybalteam van stichting Sport en Transplantatie in sporthal De Bhoele in eerbeek. Om 13.00 uur start de training en om 14.30 uur vindt er een oefenwedstrijd plaats tegen een mix-team van volleybalvereniging Spiker.

www.sportentransplantatie.nl/persoonlijke_verhalen_101013.html
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.