Diploma’s voor schaaktalent

Twaalf kinderen hebben de afgelopen tijd met veel enthousiasme deelgenomen aan de schaaklessen van schaakvereniging Theothorne in Dieren. Ze hebben niet alleen de lessen van de drie jeugdleiders goed gevolgd, ook hebben ze keurig hun huiswerk gemaakt en geoefend en tot slot een toets gemaakt van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Hiervoor kreeg iedereen een mooi diploma. In de beginnersgroep Stap 1 slaagden Liza, Damian, Julian, Jermo en Coen. Bij Stap 2 waren er diploma’s voor Jesse, Stijn, Wijnand en Bram. Brent, Mark en Jeroen behaalden een diploma in Stap 3. Ieder jaar wordt weer gekeken of een nieuwe groep gevormd kan worden van maximaal acht deelnemers. De minimale leeftijd voor deelname is acht jaar, in verband met het goed kunnen lezen van de werkboeken. Een cursus bestaat uit twintig lessen van één uur: een half uur theorie en een half uur schaken.

P. Loerts, 0313-416174;
p.loerts@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.