Keukenstudio Eerbeek met nieuw assortiment in nieuwe jas

EERBEEK – Business & Shopping – Sinds dit weekend ziet de keukenzaak in hartje Eerbeek er heel anders uit. Met de naamsverandering van Keuken 3000 Nolsen naar Keukenstudio Eerbeek Bert van Zijtveld zijn ook het uiterlijk en assortiment veranderd.

“Dit is mijn vijfde jaar hier”, vertelt eigenaar Bert van Zijtveld. “Het is nu wel tijd voor een goede opknapbeurt. Het interieur is helemaal verfrist en opgeknapt. Sfeervol Wonen uit Lieren heeft geholpen bij de aankleding. Daarbij ben ik van het Keuken 3000-concept afgestapt, wat weer andere mogelijkheden bood.” Niet alleen de huisstijl en het uiterlijk van de gevel is veranderd, ook het assortiment ziet er anders uit. “We hebben twee nieuwe, gerenommeerde merken. Nobilia is het grootste merk in Duitsland. Ballerina maakt heel mooi maatwerk en biedt heel veel mogelijkheden om een keuken naar eigen wens te laten maken”. Bij een keuken hoort natuurlijk ook mooie inbouwapparatuur, die geleverd kan worden van de merken Neff of Atag-Edna-Pelgrim. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden op het gebied van een werkblad. Om een weg te vinden in alle mogelijkheden en opties die er zijn bij de aanschaf van een nieuwe keuken, staan Van Zijtveld en zijn medewerkers klaar. “Eerst maken we een inventarisatie van de wensen en dan stellen we een plan op. Het is een uitdaging om een praktische, mooie keuken te maken en dan het liefst één die de buurman niet heeft. Neem de wijk Lombok, waar we nu veel werken, daar is echt van alles terug te vinden: van een rechte keuken tot een hoek of schiereiland.”
Wie een keuken heeft besteld, kan er op rekenen dat deze vakkundig wordt geplaatst. “Erik Vreeman en Dennis Nagel zijn ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van keukens. Ze denken mee met de klant en bieden service als het afvoeren van afval. Zonder extra kosten. Ook zaken als inmeten en dergelijke doen we gratis.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.