Skatediploma’s

DIEREN – Donderdag zijn van enkele kinderen van OBS De Wensvogel een wens in vervulling gegaan. Zij hadden een wens om te leren skaten of trucjes te leren op een waveboard. Die wens werd in de Dierense speeltuin uitgevoerd. Meester Marthijn leerde de kinderen om rondjes te skaten, te slalommen en meer skatetruukjes Aan het eind kregen de kinderen een diploma!
Op de Wensvogel mogen de kinderen minimaal een keer per jaar een wens doen. De school heet niet voor niets zo! Ze mogen dan wensen wat ze graag nog zouden willen leren. De school en de ouders van de kinderen proberen vervolgens deze wens dan in vervulling te laten gaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.