Litouwers aangehouden bij diefstal dieselolie

KLARENBEEK – De politie heeft vrijdagavond twee manen, beiden 20 jaar oud en afkomstig uit Litouwen opgepakt, op verdenking van een poging om dieselolie uit de tank van een geparkeerde vrachtwagen te stelen.

De vrachtwagen stond geparkeerd langs de Oude Apeldoornseweg in Klarenbeek (gemeente Voorst). Omwonende zagen daar rond 23.00 uur dat enkele mannen zich verdacht gedroegen bij de vrachtwagen en zich ophielden op de carpoolplaats. De gewaarschuwde politie trof het tweetal op de carpoolplaats en heeft hen aangehouden en naar het bureau overgebracht. Van de vrachtwagen was de tankdop vernield en vlak in de buurt stonden jerrycans en slangen, kennelijk met de bedoeling dieselolie over te hevelen. De politie is zeer content met het alerte optreden van de buurtbewoners, waardoor de diefstal werd voorkomen en de mannen konden worden ingerekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.