Brandjes in Eerbeek

EERBEEK – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft aan de Offenbachstraat in Eerbeek brand gewoed in een conifeer. Zaterdagochtend werd tevens een brand gemeld in een container aan de Lorentzstraat (foto). De brandweer van Eerbeek heeft beide branden weten te blussen.

De Brand in de conifeer werd even voor twee uur ’s nachts bij de brandweer gemeld. De brandweer wist de brand snel te blussen, maar de conifeer is verloren gegaan. Een container die op een schoolplein aan de Lorentzstraat hevig stond te roken werd tegen acht uur ontdekt. Mogelijk heeft de container heel de nacht al staan smeulen. De brandweer wist ook deze brand snel te blussen.
Hoe beide branden ontstaan zijn is nog niet bekend. Mogelijk is er brandstichting in het spel – foto: Sander de Vries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.